vineri, 10 octombrie 2014

Cum sa-ti faci parul bucle in 4 pasi

PASUL 1Incepe operatiunea pe un par proaspat spalat, inca ud. Inainte de a-ti usca parul, aplica o lotiune care defineste si da stralucire parului buclat. Usuca-l pana cand lotiunea aproape ca s-a uscat si a intrat in par.
PASUL 2
Imparte parul in 5 sectiuni: una in fata si restul de jur-imprejurul capului. Cu cat il imparti in mai putine sectiuni, cu atat actiunea de impletire va fi mai usoara. Apoi roteste parul in fiecare sectiune intr-o forma rotunda. Poti folosi si bigudiuri, dar trebuie sa le prinzi cu agrafe.
PASUL 3Stai cu parul asa prins fie o noapte intreaga, fie cateva ore, apoi desfa-l si scutura-l un pic. Vei vedea ca este deja usor buclat.
PASUL 4
Pentru bucle: Imparte parul in mai multe sectiuni si incepe operatiunea de incretire a parului prinzand placa la baza suvitei de par, aproape de scalp.
Odata ce ai apucat suvita cu placa, roteste suvita de-a lungul placii o singura data. In timpul acestei operatiunii indeparteaza putin cate putin placa spre capatul suvitei pana ajunge la baza.
Cu cat o indepartezi mai lent cu atat vei obtine un par mai buclat. Poti adauga un spray protector pentru a crea o bariera protectiva pentru par, impotriva caldurii date de placa.
Pentru parul curbat: Prinde placa la mijlocul suvitei de par si roteste placa o jumatate de pozitie spre interiorul ei. Acum parul tau va forma o pozitie tip U, impreuna cu placa. Apoi, misca placa spre capatul suvitei, cu cat indepartezi placa mai repede, cu atat parul va fi mai putin curbat si viceversa. La final aplica spray fixativ.
Avantajul ondularii parului cu placa in loc de ondulator este faptul ca poti obtine mai multe tipuri de bucle de la cele lejere, aproape drepte, pana la cele foarte curbate pline de volum. Produsele pe care le folosesti atunci cand iti buclezi parul vor face acesta diferenta, tehnica este mereu aceeasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu